Oulu3D Oy kehittää teknologioita, tuotteita ja palveluja vuorovaikutteisen 3D-Internetin konkretisoimiseksi. Yritys tarjoaa palvelukerroksen sekä asiantuntijuutta yritysten hyödynnettäväksi liiketoiminnassaan. Nämä voivat sisältää:

symboli1

3D-maailmoja ja niiden isännöintiä

Haluatko mallintaa jonkun kohteen? OULU3D Oy auttaa sinua korkealaatuisten 3D-mallien luomisessa. Voimme auttaa sinut alkuun, jos haluat luoda itse mallin tai teemme sen puolestasi. Mallin voi myös liittää osaksi jo olemassaolevaa virtuaalista maailmaa, esimerkiksi virtuaaliseen kaupunkimalliin. Täyden palvelun pakettiin kuuluu myös mallin isännöinti, eli sen pitäminen ajanmukaisena ja päivitettynä sekä koko ajan saatavilla verkossa.

symboli1

Vuorovaikutteisia sovelluksia

Todennamme todellisuutta. Kuten reaalimaailma, meidän 3D-maailmammekin ovat vuorovaikutteisia. Voit tavata ystäväsi läheltä tai kaukaa virtuaalimaailmassa Internetissä. Voit kulkea kaupunkimallissa tai käydä turistikohteessa omalla virtuaalihahmollasi. Mikset tekisi tätä yhdessä ystäviesi kanssa – OULU3D Oy tarjoaa tähän mahdollisuuden helposti ja nopeasti!

symboli1

Etäneuvottelu- ja tapahtumaympäristöjä

Valitkaa maailma ja sopikaa työskentelytapaaminen sinne. OULU3D Oy luo etäneuvottelu- ja tapahtumaympäristöjä tarpeidenne mukaan. Virtuaalihahmoilla palaveeraaminen on konkreettista ja kustannustehokasta. Kokoustilassa voi työstää ja jakaa dokumentteja ja esityksiä käyttäjäystävällisellä tavalla.

symboli1

3D-liiketoimintaa

Vuorovaikutteinen 3D-internet mahdollistaa ihan uudenlaisia liiketoimintamalleja yrityksille ja yhteisöille. Se tarjoaa konkreettisen, reaalimaailmasta tutun kauppapaikan, jota ei maantieteelliset alueet rajoita. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopiva malli!

symboli1

Konsultointia

OULU3D Oy käyttää avointa 3D-virtuaaliympäristöä, johon kuka tahansa pystyy luomaan tai lisäämään uutta sisältöä. Olemme valmiita auttamaan sinut tai yrityksesi 3D-polulla alkuun!

symboli1

Kehitystyökaluja

Teknologian pitää olla mahdollistaja – ei rajoittaja. OULU3D Oy uskoo yhteiseen virtuaaliekosysteemiin ja haluamme sen kaikkien käyttöön. Meidän tehtävämme on auttaa kehittäjiä heidän työssään, mutta myös mahdollistaa käyttäjäystävällinen, laadukas käyttöliittymä loppukäyttäjiä varten.